За Нас

Ние се стремим да осигурим на нашите гости удобен и приятен престой, който ще ги направи да се чувстват като у дома си. Нашата мисия е да предоставим услугите ни на високо ниво, като се грижим за всеки детайл, за да се уверим, че гостите ни получават най-доброто възможно обслужване.

Двойна Стая

Хотел Марая разполага с шест двойни стаи, те са подходящи както за активна работа по време на командировка, така и за пълноценна почивка. Давайки усещане за топлина и уют, нашите стаи предлагат удобство в една модерна и светла обстановка.

Мезонетни апартаменти

Подарете си мечтаната ваканция в нашите три мезонетни апартамента с панорама мъм село Арбанаси, която ще ви плени с красотата си и ще ви връща отново и отново. Тук вие ще се потопите в абсолютния комфорт на перфектната атмосфера, благодарение на богатия опит и изключително гостоприемство.

Гордеем се с нашите стаи, които са обзаведени с внимание към детайла, за да създадат уютна атмосфера. Всички стаи са оборудвани с модерни удобства, кабелна телевизия, интернет връзка, отделна баня с душ кабина и сешоар, вътрешен телефон и други.

 

Всяка стая разполага с тераса с гледка към селото. За вашите нужди разполагаме и с детска кошарка и допълнително юношеско легло.

 

Времето за настаняване е след 14:00 часа, когато нашите гости могат да получат ключовете за стаята си. Ние сме готови да посрещнем всички ваши нужди и изисквания, за да ви осигурим незабравимо преживяване.

 

Когато е време за напускане на хотела, нашите гости могат да задържат стаята си до 12:00 часа. Това ви дава достатъчно време да се насладите на закуската ни и да се подготвите за нов ден, преди да напуснете хотела.

 

Политиката на хотела не допуска домашни любимци с цел да се осигури максимален комфорт и безопасност за всички наши гости. Ние сме наясно, че за много хора техните домашни любимци са част от семейството им, но поради съображения за сигурност и спокойствието на нашите гости, не можем да приемаме домашни животни. Благодарим Ви за разбирането!

 

В Арбанаси ще откриете невероятно красива природа, културни забележителности и спокойствие, което ще ви помогне да избягате от градския живот. Селото е известно със своите красиви къщи от 17-18 век, които ще Ви позволяват да се насладите на автентичния български бит и култура. Арбанаси е изцяло запазен архитектурен резерват с над 150 възрожденски къщи. Тук можете да посетите историческия музей или множеството църкви, като всяка една от тях има своята интересна история и красива архитектура. На разположение е и клубът по конен спорт „Калоян 92“, който е един от водещите в страната.

 

Благодарим Ви за отделеното време и се надяваме да ни посетите!